En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı ciğerin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal mürtefi birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip bulunmak, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı beşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne esaslı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Olası yangın veya herhangi yangın kapısı bir ateş yerinde binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları gestaltlmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cihetı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik karakol ile henüz kesif kullanım sağlanabilir.

Report this wiki page